André Bester
n Springboklose Leeus-span is Donderdagoggend aangewys om die Blou Bulle Saterdag in die Cokeblik aan te durf nadat Earl Rose en Henno Mentz die trekpas gekry het.
Die Leeus het lanklaas (ten minste nie in die laaste sewe jaar nie) sonder ‘n Springbok in die 22-tal in ‘n Curriebeker op die veld draf. Pieter de Villiers se witbroodjie, Rose, word deur nog ‘n opwindende Earl, die UJ se heelagter Earl Lewis, in die laaste vesting vervang.
Johan Jackson, ‘n voormalige leerder van Rustenburg Hoër, vervang Mentz wat ook soos Rose nie ‘n plek in die 22-tal kon kry nie.
Die derde verandering in die agterlyn is op binnesenter waar Pieter Engelbrecht bo Doppies la Grange en Walter Venter gekies is.
In die agtal is die kaptein Baywatch Grobbelaar en die agtsteman Willem Alberts terug op hulle pos. Ironies is die Amerikaner Todd Clever op die bank – die enigste Leeu-speler met internasionale ervaring.
Lions vs Bulle: Earl Lewis; Dusty Noble, Alwyn Hollebach, Piete rEngelbrecht, Johan Jackson; Herkie Kruger, Jano Vermaak, Willem Alberts, Franco van der Merwe, Baywatch Grobbelaar, Willem Stoltz, Nico Luus, Gert Muller, Hans van Dyk, JC van Rensburg. Reserwes: Derek Harwood, Kevin Buys, Johan Snyman, Todd Clever, Derick Minnie, Doppies la Grange, Ruan Boshoff.
nope@Supa Die Bloubul –
@carol –
Did you watch the clip till the end? What a punch!
@Ed_the_Lion – I know I have great taste a) I am English and
b) I adore Percy Montgomery !!
@sharky_forever –
checkout that link
@grootblousmile – It could get a bit wierd!! You know, strangers on our blog!! Mmmmmmm
@carol – I won’t comment on the Percy thing. 😆 But I do agree, you have the best taste in men I have ever seen. 😳
@Supa Die Bloubul – Yep, and the jelly legged exit…..shame the person getting the punch was English!! Grrr
@carol –
Ja, he’s english so he probably deserved it 😉
@grootblousmile – Are you blogging from bed again? Perhaps this is not the place to ask this?? Heheheh
276@Ed_the_Lion – Edward The Conqueror…. did you get my mail and did you see the Authors Page ??
Goodnight people of RT.
Talk again tomorrow when the RUGGA starts!
@Ed_the_Lion – You may be young but you have a sensible head on those shoulders Ed!!
Very perceptive indeed…..Now tell me your superbru predictions…..I am wavering,,,need your input…
279@carol – On the Notebook, yes
@Supa Die Bloubul – Have I got to do my superbru NOW?????????????????????
@grootblousmile – I was gong to ask you a question, but it will wait then!! 😉
@grootblousmile – I got the mail, on my other mail addy. hehehe. Great stuff. I was actually looking before you send the mail. 😆
@carol – Lions by 25, Sharks by 8, Boland by 15 and Cheetahs by 13. There you go Carol. You can add or subtract one or two, but this is basically spot on.
@Supa Die Bloubul – Good night Supa.
@Ed_the_Lion – Thanks Ed, do you not feel the Lions score is just a touch optimistic??
@Supa Die Bloubul – OK supa, you are allowed to retire!! Good Work here by the way!!
Is the dog keeping you company?
@carol – Actually I don’t Carol. The guys have been treatening to put on big scores. We were unlucky not to beat the sharks and wp. We couldn’t finish moves. Now I think the guys will click this weekend. All you all will be saying, you are so good Sir Ed. 😆
@Supa Die Bloubul – Nag supa , eish dit was a doos hou 😆
@sharky_forever – Hy jou weer met sy WP trui geslaan??
@Ed_the_Lion – eish all i can say is coughbscough 😆
Sharks killed you okes 😉
@sharky_forever – No they didn’t They had 5% of the ball. I’m going to call supa if you go on like this. 🙂
@Ed_the_Lion – lol
mendez punch lol
ok im off too , catch you all 2morrow
^5 guys ,hugs ladies , assholes pissoff 😆
@sharky_forever – Cheers Sharky. Lekker slaap. Good Night. Siyabonga.
289@carol – Karlientjie Cotswolds, you can put money on the Bulls… the Lions do not exactly have an inspiring back line…. also, their loosies are good, their locks very average, their front row OK but nothing special…
Leeus 300
300 Leeus, laat dit nou vir jou ‘n les wees Supa!!!
Total 202 users including 0 member, 202 guests, 0 bot online
No Counter as from 31 October 2009: 41,441,698 Page Impressions